CO2-gecompenseerde verzending

ook verkrijgbaar bij Albert Heijn

30 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

Image

Press Room

Hier vind je afbeeldingen en weetjes over everdrop

OVER EVERDROP

Wij zijn een bedrijf dat in 2019 is opgericht in München, Duitsland, en dat innovatieve en stijlvolle alledaagse producten maakt. Alle everdrop-producten zijn volledig vrij van plastic voor eenmalig gebruik en onnodige chemicaliën - en verminderen de CO2-uitstoot met wel 95%. Ons assortiment omvat huishoudelijke producten (waaronder reinigingstabletten, vaatwastabletten, wasmiddel, afwasmiddel, toiletreiniger, accessoires) en persoonlijke verzorgingsproducten (handzeep, douchegel, vaste douchegel, vaste shampoo & conditioner).

Onze producten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, in verschillende sets en via een abonnement, en in winkels. We willen het voor zoveel mogelijk mensen gemakkelijk maken om hun eigen dagelijks leven duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen echte verandering kunnen bereiken als we allemaal samenwerken.

Samen met onze gemeenschap hebben we al geweldige dingen bereikt: tot nu toe zijn er door onze producten ongeveer 15 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik, meer dan 1.800 ton onnodige chemische grondstoffen en bijna 500 ton CO2 bespaard. Natuurlijk hebben we ons doel nog lang niet bereikt. Maar we zijn goed op weg om een plastic afvalvrij, milieuvriendelijk huishouden te worden. We hopen dat zoveel mogelijk mensen ons op deze reis willen vergezellen!

PERSCONTACT

Image
Marcus Lucas
Communications Director
press@everdrop.com