CO2-gecompenseerde verzending

ook verkrijgbaar bij Albert Heijn

30 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

Image

Fields
of Action

Onze


duurzaamheidsstrategie

Voor everdrop is "meer duurzaamheid" de leidraad bij alles wat we doen. Vanaf het begin was het idee achter het bedrijf en haar producten om meer duurzaamheid in het dagelijks leven in onze samenleving te brengen en een positieve impact te creëren. Het meest opvallende voorbeeld hiervan is dat everdrop-producten plastic afval in de wereld verminderen.


Maar ook voor ons is duurzaamheid natuurlijk meer dan alleen het vermijden van plastic voor eenmalig gebruik. Daarom hebben we een duurzaamheidsstrategie ontwikkeld die ons de komende jaren zal leiden. Na een reeks onderzoeken en discussies binnen ons bedrijf en met externe partners (zoals investeerders en duurzaamheidsadviseurs) hebben we vijf actiegebieden geïdentificeerd. Deze geven weer wat wij als bedrijf onder "duurzaamheid" verstaan.


Onder deze vijf actiegebieden hebben we op onze beurt 12 belangrijke duurzaamheidsthema's gedefinieerd waarvoor we onszelf de komende maanden ambitieuze doelen zullen stellen. Deze onderwerpen zijn ook in lijn met de wereldwijde Sustainable Development Goals van de VN.


Klik op een van de actiegebieden voor meer informatie.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS


De Verenigde Naties

De 17 Sustainable Development Goals (SDG's) zijn de wereldwijde doelstellingen van de Verenigde Naties (UN) voor duurzame ontwikkeling. Ze werden in september 2015 in New York aangenomen als de kern van de "2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling" en ondertekend door alle VN-lidstaten. Het zijn richtlijnen voor bedrijven om hun doelen en activiteiten af te stemmen op duurzame ontwikkeling binnen de wereldwijde samenleving.


Voor everdrop zijn de volgende elf SDG's de focus van onze bedrijfsactiviteiten. Je kunt precies zien aan welke van onze duurzaamheidsthema's deze elf doelen zijn gekoppeld door te klikken op de "Fields of Action" bovenaan deze pagina.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DU HAST FRAGEN? VORSCHLÄGE? KRITIK?

Image
Wir wollen dir maximal transparent Hintergründe zu unseren Produkten und unserer Lieferkette, aber auch zu unserem CO₂-Fußabdruck geben. All diese Dinge sind ein ständiges „work in progress" – und wir freuen uns über jeden Input. Wenn du also Verbesserungsvorschläge hast, wie wir noch nachhaltiger sein können, dann melde dich jederzeit bei uns. Danke, dass wir die Welt gemeinsam ein bisschen sauberer machen!
Schreib uns!