CO2-gecompenseerde verzending

ook verkrijgbaar bij Albert Heijn

30 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

gruene bluemnwiese loewenzahn pusteblume

Keurmerken
& Prijzen

Dagelijks werken wij hard aan het verbeteren van onze producten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij de keurmerken weet je zeker dat onze producten milieuvriendelijk en onschadelijk zijn voor de gezondheid. Hieronder vind je een overzicht van al onze keurmerken en prijzen. Goed om te weten: een keurmerk of logo is geen ultieme garantie. Het ene keurmerk of logo biedt meer zekerheid dan de ander. Voor de betrouwbaarheid is het van belang dat het keurende bedrijf onafhankelijk en deskundig beoordeelt. Tip: meer informatie over duurzame keurmerken vind je op Milieucentraal.

EU Ecolabel

Image
Over het keurmerk

Ecocert

Image
Over het keurmerk

PETA

Image
Over het keurmerk
Producten met dit keurmerk

Dermatest

Image
Over het keurmerk

GOTS

Global organic textile standard

Image
Over het keurmerk
Producten met dit keurmerk

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes

PEFC Logo
Over het keurmerk

Netwerken

Image

Wij zijn een van de inmiddels 100 Duitse B Corps. B Corp ("Benefit Corporation") staat voor een wereldwijde beweging van bedrijven die werken en netwerken onder het leidende principe "Using Business as a Force for Good". De B Corp-certificering wordt toegekend door de wereldwijd actieve non-profitorganisatie B Lab. Het is een erkenning voor bedrijven die verantwoordelijk handelen en voldoen aan hoge sociale en milieunormen.

startups for tomorrow logo

Startups for Tomorrow brengt duurzame start-ups samen die niet langer willen toekijken hoe de economie onze planeet negeert. Ze bieden duurzame producten aan, lanceren gezamenlijke petities of hulpacties en geven allerlei tips en trucs voor een groener leven. Samen willen alle leden deel uitmaken van de oplossing in plaats van het probleem. Voor een gezonde, schone wereld.

Prijzen

2021


Duitse duurzaamheidsprijs

2021


KFW Award Stichtingen

2021, 2022, 2023


Top10 GERMAN STARTUP BRAND RANKING

2022


Öko-Test (07/2022) BESTEMMING voor everdrop Badkamerreiniger

2022


YOUNG BRAND AWARDS

2023, 2024


Duitse Service Award

2023


LINKEDIN TOP STARTUP

2024


Stiftung Warentest (Duitse Consumentenbond, 02/2024): Testwinnaar vaatwastabletten

HEB JE EEN VRAAG? VOORSTEL? KRITIEK?

Image
We staan voor eerlijkheid over onze producten, waar ze vandaan komen en de CO₂ die we uitstoten. Mis je iets of heb je ideeën? Laat het ons weten! Bedankt dat je meehelpt om de wereld wat schoner te maken.
Neem contact op